Jump to content

Cozinha para totós


Grilo
 Share

Recommended Posts

Vou partilhar aqui a forma como faço o caril na esperança que possam enriquecer esta minha receita:

  • Primeiro meto a cebola, junto o azeite e meto a refogar, depois vou juntando
  • Cenoura
  • Pimento
  • Frango ou gambas que são as duas formas que faço
  • Depois meto então uma colher de chá de caril
  • Gengibre
  • Leite de côco
  • Iogurte
  • E no fim disto tudo ainda lhe meto uma colher de calda de tomate

Entretanto para a próxima acho que vou experimentar meter farinha, a ver se o caril fica mais espesso.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.