Jump to content
Sign in to follow this  
Poltergueist

Problema Com Microfone

Recommended Posts

Ola malta :fnf:

tenho as minhas colunas ligadas à placa de som onboard, e tenho os drivers da realtek instalados.

mas o que me está a acontecer é que quando ligo o microfone, e ponho para falar so ouço chiadeira.

sabem pk que isto estará a acontecer?

aqui tao umas SS idênticas ao que me aparece nas opcoes da realtek e do som:

Posted Image

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Experimenta carregar na coluna de som à beira das horas, ir a dispositivos de gravação e ligar o microfone (no XP acho q basta meter um visto).

Se isso não funcionar, o que me está a parecer é que a entrada na board para o microfone, não é onde estás a ligar e não reconhece o facto de teres o microfone ligado ao pc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.