Jump to content
Sign in to follow this  
PiNi-PoM

Massa De Rissóis

Recommended Posts

Ingredientes:

Dá para cerca de 40 rissóis de tamanho médio.

  • 2 copos de água
  • 3 copos de farinha
  • casca de limão
  • sal q.b.
  • óleo q.b.
  • manteiga q.b.
  • pimenta q.b.
  • ovo
  • pão ralado q.b.

Tempo de preparação: provavelmente uns 20 minutos (não contando com o tempo de montar os rissóis!)

Modo de Preparação:

1. Colocar a água ao lume com tudo menos a carne e a farinha.

2. Quando estiver a ferver, adicionar a farinha e mexer muito bem para que fique sem grumos.

3. Estender bem a massa (cuidado porque vai estar quente!!!!).

4. Colocar o recheio e fechar os rissóis.

5. Passá-los por ovo.

6. Passá-los por pão ralado.

7. Congelar ou fritar.

Para esta quantidade gasta-se cerca de 300 gr. de carne picada cozida e temperada a gosto.

Bom apetite!

:dinner:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.